🧨 Welke 4 vragen jij jezelf en jouw mensen kan stellen voor een succesvol én gelukkig 2021 🧨

Ik ben van mening dat als iedereen in de ‘stress-stand’ blijft staan, het zo felbegeerde geluk, het daaruit voortvloeiende succes en die gewenste liefdevolle samenleving lastig te bereiken blijft.

Ik lever mijn bijdrage door mensen bewust te maken van het (betrekkelijk eenvoudig te bereiken) alternatief. Door mensen die in een burn-out komen er duurzaam uit te helpen en door bedrijven de tools te geven hun mensen in de gezonde stand (‘groei-stand’ noem ik dat) te krijgen of te houden.

Welke bijdrage ik wil leveren, bepaal ik aan het begin van het jaar door de volgende vragen te beantwoorden:

1. Wat wil ik bijdragen? (werk)
2. Wat wil ik meemaken? (ervaringen)
3. Wie moet ik daarvoor zijn? (ontwikkeling)
4. Met wie wil ik dat delen? (relaties)

Voor mij geeft dat de focus om te realiseren wat ik belangrijk vind op alle vlakken in mijn leven. Er zijn ook veel gezinnen en bedrijven die dit gebruiken om met elkaar te verbinden. Ze beantwoorden de vragen, delen het met elkaar en helpen elkaar gedurende het jaar dit te realiseren.

Wat wil jij bijdragen in 2021?

< Terug naar nieuws